regionale huiskamergroep van de VMDB

Al jaren komt een zogenaamde huiskamergroep van de VMDB, de patientenvereniging voor de bipolaire stoornis, bijeen in de regio Rotterdam. Daar is altijd een locatie van Delta Psychiatrisch Centrum voor gebruikt. Sinds enige tijd stelt Delta een mooie ruimte beschikbaar op de Zorgboulevard in Rotterdam-Zuid (bij het nieuwe Maasstad Ziekenhuis).

Lotgenoten en betrokkenen kunnen in zo’n informele huiskamergroep ervaringen uitwisselen. Soms komt een spreker  een bepaald onderwerp toelichten. Een aanrader! Voor informatie:

http://www.vmdb.nl/regionale-activiteiten/regio-zuid-holland/

2 Reacties op regionale huiskamergroep van de VMDB

 1. Andre oPREL schreef:

  Als ik zo vrij mag zijn? Ik zal me even voorstellen; Ik ben André Oprel, 52 jaar en woon in Hellevoetsluis.
  Zoals ook andere mensen heb ik ook bipolaire stoornis. Daarnaast heb ik ook een beroerte gehad.
  Ik ben er redelijk mee weg gekomen maar er zijn een aantal zaken die niet goed of niet functioneren.
  Eigenlijk ben ik op zoek naar mensen die hun eigen bipolaire ervaringen vertellen en mij direct of indirect
  wellicht verder helpen met mijn bipolaire proces. Een huiskamergroep lijkt me daar geschikt voor.
  Ik weet het niet natuurlijk maar dat kan jij misschien wel vertellen? En is er er überhaupt wel plek?
  Hopelijk kan je mijn mailtje beantwoorden. Alvast bedankt en een fijne dag,

  Groetjes

 2. R. Hoekstra schreef:

  De bijeenkomsten van de regio Rotterdam vinden plaats in het gebouw van de polikliniek voor bipolaire stoornissen: Delta Zorgboulevard (naast het nieuwe Maasstad Ziekenhuis). Volgens mijn laatste informatie is er nog plek in de huiskamergroep. Het beste kunt u contact opnemen met Jeannette Verveer, tel. 078 879 52 76 of per mail jean.verveer@online.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *