Fred Bos Prijs!

De VMDB, Vereniging voor Manisch Depressieven en Betrokkenen, heeft vanwege het 30-jarig bestaan een prijs in het leven geroepen, vernoemd naar de oprichter van deze patiëntenvereniging. Hij wordt toegekend aan iemand die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ‘bipolaire gemeenschap’.

Het lijkt mij bijna niet te doen alle activiteiten en projecten met elkaar te vergelijken. Elke inzet verdient natuurlijk alle lof.
Toch kan ik met trots verkondigen dat Rocco Hoekstra, psychiater te Rotterdam, beheerder van dit blog en schrijver dezes, de prijs heeft toegekend gekregen!

Ik vind het een ongelooflijke eer dat ik juist door de patiëntenvereniging zo gewaardeerd word. Specifiek werden genoemd de website die ik heb opgezet over lithium, allesoverlithium, dit blog en een aantal bijeenkomsten die ik in de regio Rotterdam heb verzorgd.

Dit alles had ik niet kunnen doen zonder mijn verpleegkundig team. Ik kan er altijd op vertrouwen dat de patiëntenzorg in goede handen is als ik met aanverwante zaken bezig ben. Aan hen dus ook veel dank!

De prijs bestond, naast de eer, uit een schilderij van Saskiarty, getiteld ‘Mountain High’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *