beroemde mensen met een bipolaire stoornis

Ik heb gemerkt dat de stukjes over beroemdheden in trek zijn.

Rowan du Burck is een collega van mij, die veel weet van muziek en film. Hij heeft heel aardige stukjes geschreven over artiesten en hun psychiatrische stoornis. De komende tijd zullen we enkele co-producties proberen te publiceren. Hij zal vooral de levensloop en het werk van de artiest aanleveren. Ik zal proberen iets te zeggen over de vermeende bipolaire stoornis van deze beroemdheid.

Misschien zien we hoe de manisch-depressieve stoornis leidt tot grote creativiteit of dat mensen zeer succesvol kunnen worden met een bipolaire stoornis.

Eerder heb ik al enkele beroemdheden genoemd: Stephen Fry, Richard Dreyfuss etc. Kleine stukjes heb ik al geschreven over o.a. Kurt Cobain en Adam Ant http://www.deltamania.nl/kurt-cobain-bipolair/ en http://www.deltamania.nl/?s=adam+ant.

1 reactie op beroemde mensen met een bipolaire stoornis

  1. Petra Tacx schreef:

    Ik zie het graag tegemoet.

    Warme groet,
    Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *